find-en-byggesagkyndig.dk
En del af Danske Bygningssagkyndige

Vore byggesagkyndige i København

Ydelser der tilbydes i København

Tilstandsrapporter

Vores bygningssagkyndige udfører tilbundsgående tilstandsrapporter i København så det er muligt at opnå en ejerskifteforsikring og sikre sig imod det mange årige mangelansvar.

Læs mere om tilstandsrapporter

Energimærker

Vores bygningssagkyndige tilknyttet København er også energikonsulenter og derfor kan vi udføre energimærker i København. Energimærker er blandt andet påbudt i sammenhæng med salg af boliger.

Læs mere om energimærker

Køberrådgivning

Vores bygningssagkyndige i København har stor erfaring inden for salg og køb af boliger og derfor kan Danske Bygningssagkyndige tilbyde dig højt kvalificeret køberrådgivning i København

Læs mere om køberrådgivning

For at blive kontaktet af os skal du blot indtaste dine informationer til højre. Derefter vil vores bygningssagkyndige der er tilknyttet København kontakte dig hurtigst muligt.

Vil du vide lidt om København?

København ligger på Sjællands østkyst og strækker sig ind over dele af Amager. En række broer og tunneller forbinder de sjællandske og amagerkanske bydele. Siden 2000 har København og Malmø været forbundet af Øresundsforbindelsen. København er centrum for Nordens største metropolregion, Øresundsregionen, der omfatter bymæssig bebyggelse på begge sider af Øresund.

Et kendetegn ved København er de mange cykelstier, der ofte gør cyklen til et mere hensigtsmæssigt transportmiddel, ikke bare i den indre by, men også i brokvartererne. Københavns kommune har en strategi om at gøre København til verdens bedste cykelby. Et af målene er at 50 % af københavnerne skal tage cyklen på arbejde eller til uddannelse i 2015. Dette mål skal bl.a. nås ved at udvide de eksisterende grønne cykelruter på tværs af byen.

Andre steder vi leverer vores ydelser

Næstved, Hillerød, Nordsjælland og Roskilde

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af lokale og erfarne byggesagkyndige.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi har byggesagkyndige i hele landet

Indtast dit postnr så sætter vi dig i kontakt med vores lokale folk.

danmark