find-en-byggesagkyndig.dk
En del af Danske Bygningssagkyndige

Vore byggesagkyndige i Roskilde

Ydelser der tilbydes i Roskilde

Tilstandsrapporter

Vores erfarne bygningssagkyndige udfører tilbundsgående tilstandsrapporter i Roskilde sø det er muligt at opnå en ejerskifteforsikring og få indblik i boligens tilstand.

Læs mere om tilstandsrapporter

Energimærker

Vores bygningssagkyndige tilknyttet Roskilde er også energikonsulenter og derfor kan vi udføre energimærker i Roskilde. Energimærker er blandt andet påbudt i sammenhæng med salg af boliger.

Læs mere om energimærker

Køberrådgivning

Vores bygningssagkyndige i Roskilde har mange års viden inden for salg og køb af boliger og derfor kan Danske Bygningssagkyndige tilbyde dig køberrådgivning i Roskilde

Læs mere om køberrådgivning

For at blive kontaktet af os skal du blot indtaste dine informationer til højre. Derefter vil vores bygningssagkyndige der er tilknyttet Roskilde kontakte dig hurtigst muligt.

Lidt om Roskilde

Roskilde er en af Danmarks ældste byer, med en beliggenhed ud til den sydøstlige del af Roskilde Fjord. Den er hovedby for Roskilde Kommune midt mellem København, Ringsted, Holbæk og samtidig den 10. største by i landet med 46.292 indbyggere. Roskilde tilhører Region Sjælland.

Med Roskildes infrastruktur er byen et regionalt knudepunkt og har været det ihvertfald siden 1700-tallet med anlæggelsen af Roskildevej 1770-76, indvielsen af Vestbanen i 1847 og senest anlæggelsen af Holbækmotorvejen i 1960'erne og Roskilde Lufthavn i 1970'erne.

Kulturelt kendes Roskilde for Roskilde Domkirke, Roskilde vikingeskibsmusem og Roskilde festivalen. Roskilde ligger for enden af Roskilde Fjord i et kuperet terræn, hvilket gør, at Roskilde domkirke kan ses fra store dele af Nordøst- og Midtsjælland.

Andre steder vi leverer vores ydelser

København, Næstved, Hillerød og Nordsjælland

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af lokale og erfarne byggesagkyndige.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi har byggesagkyndige i hele landet

Indtast dit postnr så sætter vi dig i kontakt med vores lokale folk.

danmark