find-en-byggesagkyndig.dk
En del af Danske Bygningssagkyndige

Vore byggesagkyndige i Fyn

Ydelser der tilbydes i Fyn

Tilstandsrapporter

Vores erfarne bygningssagkyndige udfører tilstandsrapporter i Fyn så det er muligt at opnå en ejerskifteforsikring og sikre sig imod det mange årige mangelansvar.

Læs mere om tilstandsrapporter

Energimærker

Vores bygningssagkyndige tilknyttet Fyn er også uddannede energikonsulenter og derfor kan vi udføre energimærker i Fyn. Energimærker er blandt andet lovpligtige i sammenhæng med salg af boliger.

Læs mere om energimærker

Køberrådgivning

Vores bygningssagkyndige i Fyn har stor erfaring inden for salg og køb af boliger og derfor kan Danske Bygningssagkyndige tilbyde dig højt kvalificeret køberrådgivning i Fyn

Læs mere om køberrådgivning

For at blive kontaktet af os skal du blot indtaste dine informationer til højre. Derefter vil vores bygningssagkyndige der er tilknyttet Fyn kontakte dig hurtigst muligt.

Vil du vide lidt om Fyn?

Fyn er den tredjestørste ø i Danmark og har et areal på 2.984 km2. Fyn har et indbyggertal på omkring 482.000. Fyn er omgivet af det Sydfynske øhav, Lillebælt, Kattegat, Storebælt og Lundeborgbæltet. Omkring Fyn ligger Øerne Langeland, Thurø, Tåsinge, Æbelø, Ærø samt cirka 90 andre småøer.

Sprogbrugen på Fyn er delt i mindst to, vestfynsk og østfynsk. Men der er (eller har været) forskelle inden for kort afstand, fx mellem enkelte landsbyer, og sågar forskelle på forskellige gader i Odense.

Andre steder vi leverer vores ydelser

Århus, Næstved, Vejle og Odense

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af lokale og erfarne byggesagkyndige.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi har byggesagkyndige i hele landet

Indtast dit postnr så sætter vi dig i kontakt med vores lokale folk.

danmark