find-en-byggesagkyndig.dk
En del af Danske Bygningssagkyndige

Vore byggesagkyndige i Odense

Ydelser der tilbydes i Odense

Tilstandsrapporter

Vores bygningssagkyndige udfører gennemførte tilstandsrapporter i Odense så det er muligt at opnå en ejerskifteforsikring og sikre sig imod det mange årige mangelansvar.

Læs mere om tilstandsrapporter

Energimærker

Vores bygningssagkyndige tilknyttet Odense er også uddannede energikonsulenter og derfor kan vi udføre energimærker i Odense. Energimærker er blandt andet påbudt i sammenhæng med salg af boliger.

Læs mere om energimærker

Køberrådgivning

Vores bygningssagkyndige i Odense har mange års erfaring inden for salg og køb af boliger og derfor kan Danske Bygningssagkyndige tilbyde dig højt kvalificeret køberrådgivning i Odense.

Læs mere om køberrådgivning

For at blive kontaktet af os skal du blot indtaste dine informationer til højre. Derefter vil vores bygningssagkyndige der er tilknyttet Odense kontakte dig hurtigst muligt.

Vil du vide lidt om Odense?

Odense er Danmarks tredjestørste og Fyns største by med 158.163 indbyggere i (2008). Odense by ligger ved Odense Ø, ca. 3 km. syd for Odense Fjord. Odense er stiftsby, og var indtil 2006 amtssæde for Fyns Amt og før det Odense Amt. Selv om Odense ikke er hjemby for administrationen i Region Syddanmark, er byen den suverænt største i regionen. Den er centrum i Odense Kommune.

Odense Domkirke rummer fire kongegrave: Knud den Hellige efter hvem kirken er opkaldt, Erik 3. Lam - hvis nøjagtige gravsted ikke kendes - og overført fra den nedrevne Gråbrødrekirke kong Hans og Christian 2.. Foruden de to førstnævnte døde også Frederik 4. i byen, på Odense Slot, der er hjemsted for Odense kommunes by- og kulturforvaltning.

Digteren H.C. Andersen er født og opvokset i Odense. Odense var i 1805 Danmarks næststørste by med ca. 6.000 indbyggere og 500 større husdyr, hvoraf halvdelen tilhørte den fattige underklasse, og en tiendedel af byens borgere var subsistensløse. Odense blev af H.C. Andersen kaldt "Lille København".

Andre steder vi leverer vores ydelser

Århus, Fyn, Næstved og Vejle

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af lokale og erfarne byggesagkyndige.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi har byggesagkyndige i hele landet

Indtast dit postnr så sætter vi dig i kontakt med vores lokale folk.

danmark