find-en-byggesagkyndig.dk
En del af Danske Bygningssagkyndige

Vore byggesagkyndige i Aalborg

Ydelser der tilbydes i Aalborg

Tilstandsrapporter

Vores professionelle bygningssagkyndige udfører omhyggelige tilstandsrapporter i Ålborg så det er muligt at opnå en ejerskifteforsikring og frigøre dig for det 20 årige mangelansvar.

Læs mere om tilstandsrapporter

Energimærker

Vores bygningssagkyndige tilknyttet Aalborg er også uddannede energikonsulenter og derfor kan vi udføre energimærker i Aalborg. Energimærker er blandt andet påbudt i sammenhæng med salg af boliger.

Læs mere om energimærker

Køberrådgivning

Vores bygningssagkyndige i Aalborg har stor erfaring inden for salg og køb af boliger og derfor kan Danske Bygningssagkyndige tilbyde dig køberrådgivning i Aalborg

Læs mere om køberrådgivning

For at blive kontaktet af os skal du blot indtaste dine informationer til højre. Derefter vil vores bygningssagkyndige der er tilknyttet Aalborg kontakte dig hurtigst muligt.

Vil du vide lidt om Aalborg?

Aalborg (også stavet Ålborg) er den største by i Region Nordjylland og Danmarks fjerdestørste by med sine 100.873 indbyggere. Aalborg Kommune er navnet på Danmarks tredjestørste kommune, som der opstod 1.1.2007 i forbindelse med sammenlægningen af den gamle Aalborg Kommune og nabokommunerne Hals, Nibe og Sejlflod.

Aalborg blev oprindeligt grundlagt af vikingerne og er beliggende på den sydlige side af Limfjorden og er forbundet med Nørresundby, som ligger på den nordlige side af Limfjorden.

Aalborg består af ialt 9 bydele;  Aalborg Midtby, Aalborg Øst, Hasseris, Vestbyen, Skalborg, Gug, Nørresundby, Vejgaard og Kørby.

Hver bydel har også selv en form for områder.

Aalborg Øst indeholder områderne Øster Sundby, Øster Uttrup, Nørre Tranders, Sønder Tranders. Hasseris indeholder, Mølholm og Gl. Hasseris. Skalborg indeholder City syd og Dall Villaby. Gug indeholder Gug Øst og Visse. Og Nørresundby indeholder Lindholm, Nørre Uttrup, Bouet.

Andre steder vi leverer vores ydelser

Silkeborg, Nordjylland, Viborg og Randers

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af lokale og erfarne byggesagkyndige.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi har byggesagkyndige i hele landet

Indtast dit postnr så sætter vi dig i kontakt med vores lokale folk.

danmark