find-en-byggesagkyndig.dk
En del af Danske Bygningssagkyndige

Vores ydelser i Randers

Tilstandsrapporter

Vores rutinerede bygningssagkyndige udfører tilstandsrapporter i Randers så det er muligt at opnå en ejerskifteforsikring og få indblik i boligens tilstand.

Energimærker

Vores bygningssagkyndige tilknyttet Randers er også uddannede energikonsulenter og derfor kan vi udføre energimærker i Randers. Energimærker er blandt andet påbudt i sammenhæng med salg af boliger.

Køberrådgivning

Vores bygningssagkyndige i Randers har stor viden og erfaring inden for salg og køb af boliger og derfor kan Danske Bygningssagkyndige tilbyde dig højt kvalificeret køberrådgivning i Randers.

For at blive kontaktet af os skal du blot indtaste dine informationer til højre. Derefter vil vores bygningssagkyndige der er tilknyttet Randers kontakte dig hurtigst muligt.

Bliv kontaktet af vores folk i Randers

Vil du vide lidt om Randers?

Randers er en by i Østjylland med 59.842 indbyggere, hvilket gør Randers til Danmarks 6. største by. I Østjylland er Randers kun overgået af Århus i indbyggertal. Randers ligger 35 km nord for Århus ved udmundingen af Gudenåens nordøstlige ende og samtidig i bunden af Randers Fjord med stejle bakker på nordsiden. Helt fra gammel tid har Randers været et vigtigt trafikknudepunkt for nord- og sydgående veje, der mødtes ved det smalle overfartssted ved Randers, hvorfra der også var adgang med skib ud i Randers Fjord. I dag er der togforbindelser fra Randers til Langå og Hobro fra byens banegård, ligesom alle IC-tog på vej mod nord standser her. Randers ligger i den del af det Østjyske område, som i folkemunde benævnes Kronjylland.

Andre steder vi leverer vores ydelser

Århus, Aalborg, Silkeborg og Holstebro

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af lokale og erfarne byggesagkyndige.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi har byggesagkyndige i hele landet

Indtast dit postnr så sætter vi dig i kontakt med vores lokale folk.

danmark