find-en-byggesagkyndig.dk
En del af Danske Bygningssagkyndige

Vore byggesagkyndige i Holstebro

Ydelser der tilbydes i Holstebro

Tilstandsrapporter

Vores kvalificerede bygningssagkyndige udfører tilstandsrapporter i Holstebro så det er muligt at opnå en ejerskifteforsikring og få indblik i boligens tilstand.

Læs mere om tilstandsrapporter

Energimærker

Vores bygningssagkyndige tilknyttet Holstebro er også uddannede energikonsulenter og derfor kan vi udføre energimærker i Holstebro. Energimærker er blandt andet lovpligtige ved salg af boliger.

Læs mere om energimærker

Køberrådgivning

Vores bygningssagkyndige i Holstebro har stor erfaring inden for salg og køb af boliger og derfor kan Danske Bygningssagkyndige tilbyde dig højt kvalificeret køberrådgivning i Holstebro

Læs mere om køberrådgivning

For at blive kontaktet af os skal du blot indtaste dine informationer til højre. Derefter vil vores bygningssagkyndige der er tilknyttet Holstebro kontakte dig hurtigst muligt.

Vil du vide lidt om Holstebro?

Holstebro ligger i Vestjylland og er med sine 34.062 indbyggere den største by i Holstebro Kommune. Holstebro ligger ved Storå og er en betydelig handelsby med et net af gågader. Holstebro har industri inden for fremstilling af fødevarer, jernvarer og maskiner, træ og møbler, tekstiler samt kemisk industri. Holstebro har et Regionshospital som hører under Region Midtjylland. Holstebros lokale nyhedsavis er Dagbladet Holstebro-Struer. Gadebilledet i Holstebro er præget af en række moderne skulpturer og kunstværker.

Andre steder vi leverer vores ydelser

Silkeborg, Esbjerg, Vejle og Nordjylland

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af lokale og erfarne byggesagkyndige.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi har byggesagkyndige i hele landet

Indtast dit postnr så sætter vi dig i kontakt med vores lokale folk.

danmark