find-en-byggesagkyndig.dk
En del af Danske Bygningssagkyndige

Vore byggesagkyndige i Nordjylland

Ydelser der tilbydes i Nordjylland

Tilstandsrapporter

Vores kvalificerede bygningssagkyndige udfører tilbundsgående tilstandsrapporter i Nordjylland så det er muligt at opnå en ejerskifteforsikring og frigøre dig for det 20 årige mangelansvar.

Læs mere om tilstandsrapporter

Energimærker

Vores bygningssagkyndige tilknyttet Nordjylland er også uddannede energikonsulenter og derfor kan vi udføre energimærker i Nordjylland. Energimærker er blandt andet lovpligtige ved salg af boliger.

Læs mere om energimærker

Køberrådgivning

Vores bygningssagkyndige i Nordjylland har mange års erfaring inden for salg og køb af boliger og derfor kan Danske Bygningssagkyndige tilbyde dig højt kvalificeret køberrådgivning i Nordjylland

Læs mere om køberrådgivning

For at blive kontaktet af os skal du blot indtaste dine informationer til højre. Derefter vil vores bygningssagkyndige der er tilknyttet Nordjylland kontakte dig hurtigst muligt.

Lidt om Nordjylland

Nordjylland betegner Jylland nord for Limfjorden (Nørrejyske Å), Morsø og Himmerland. Den største by i Nordjylland er Aalborg, og der er 578.839 indbyggere i Nordjylland.

Region Nordjylland, der oprettedes i 2007 svarer i vist omfang til de gamle 'sysler': Vendsyssel, Thysyssel og Himmersyssel. Desuden fik regionen tilført Mors fra Sallingsyssel samt en strimmel land syd for Mariager Fjord fra Ommersyssel. Tilsammen danner de Nordjylland.

Andre steder vi leverer vores ydelser

Århus, Aalborg, Silkeborg og Holstebro

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af lokale og erfarne byggesagkyndige.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi har byggesagkyndige i hele landet

Indtast dit postnr så sætter vi dig i kontakt med vores lokale folk.

danmark