find-en-byggesagkyndig.dk
En del af Danske Bygningssagkyndige

Hvorfor er en tilstandsrapport en god ide?

Det er 100% frivilligt, om du vil få lavet en tilstandsrapport, men det er en rigtig god ide at gøre det ved en bolighandel.

Tilstandsrapporten kan, sammen med et eleftersyn, nemlig frigøre dig fra ansvaret for skjulte skader på boligen, hvis du får lavet en tilstandsrapport, giver et tilbud om ejerskifteforsikring til køber og skriftligt tilbyder at betale halvdelen af den samlede præmie for den pågældende forsikring.

Hvis du ikke tilbyder en ejerskifteforsikring med tilhørende tilstandsrapport og elinstallationsrapport, kan du risikere at have ansvaret for skjulte fejl og mangler i 10 år. Du hæfter dog som sælger stadig for eksempelvis ulovligheder, svig og grov uagtsomhed selv om du får lavet en tilstandsrapport.

En pris for en tilstandsrapport ligger imellem 4.000 og 10.000 kr., alt afhængigt af hvor mange m2 og hvilken type bolig du skal have lavet tilstandsrapport på. Når man skal have lavet en tilstandsrapport er det ikke altid en god ide at få lavet en billig en. Hvis den byggesagkyndige ikke har været grundig i sin gennemgang, så kan man få et misvisende billede af boligens tilstand. Hvis køber får mistanke omkring at du har fået lavet en billig tilstandsrapport, så vil de højst sandsynligt få lavet en købergennemgang, som vil stille dem bedre. Hos Danske Byggesagkyndige får du lavet en tilstandsrapport til en god pris, vi gennemgår boligen fra top til tå, og sørger for at du får en tilstandsrapport der lever op til alle krav.

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af lokale og erfarne byggesagkyndige.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi har byggesagkyndige i hele landet

Indtast dit postnr så sætter vi dig i kontakt med vores lokale folk.

danmark