find-en-byggesagkyndig.dk
En del af Danske Bygningssagkyndige

Vore byggesagkyndige i Århus

Ydelser der tilbydes i Århus

Tilstandsrapporter

Vores rutinerede bygningssagkyndige udfører tilbundsgående tilstandsrapporter i Århus så det er muligt at opnå en ejerskifteforsikring og få indblik i boligens tilstand.

Læs mere om tilstandsrapporter

Energimærker

Vores bygningssagkyndige tilknyttet Århus er også uddannede energikonsulenter og derfor kan vi udføre energimærker i Århus. Energimærker er blandt andet lovpligtige i sammenhæng med salg af boliger.

Læs mere om energimærker

Køberrådgivning

Vores bygningssagkyndige i Århus har mange års erfaring inden for salg og køb af boliger og derfor kan Danske Bygningssagkyndige tilbyde dig køberrådgivning i Århus

Læs mere om køberrådgivning

For at blive kontaktet af os skal du blot indtaste dine informationer til højre. Derefter vil vores bygningssagkyndige der er tilknyttet Århus kontakte dig hurtigst muligt.

Lidt om Århus

Danmarks næststørste by er Århus med 237.551 indbyggere i selve byen. I kommunen bor 298.710 indbyggere (pr. 1. april 2008). Århus ligger i Østjylland ved Århus Bugt.

Århus fik købstadsrettigheder 2. juli 1441. Byens navn kommer af det olddanske A-ro-s "Øens Munding". Århus Centrum befinder sig i en ådal ved Århus å med adskillige bydele placeret på bakker omkring ådalen. Århus' mange forstæder befinder sig både i højt- og lavtliggende terræn. Tæt på Kalø Vig og ikke langt fra bymidten findes skove i bakketerræn bla. Riis Skov og Marselisborg Skov som traditionelt benyttes til udflugter. Mod vest i Ådalen ligger Brabrand SØ og Årslev Engsø, ligeledes populære udflugtsmål for storbyens indbyggere. I østlig retning er der udsigt over Kalø Vig, Århus Bugten og halvøen Mols, ligesom Kattegat-øerne Samsø og Tunø kan øjnes i klart vejr.

Andre steder vi leverer vores ydelser

Fyn, Silkeborg, Vejle og Nordjylland

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af lokale og erfarne byggesagkyndige.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi har byggesagkyndige i hele landet

Indtast dit postnr så sætter vi dig i kontakt med vores lokale folk.

danmark