find-en-byggesagkyndig.dk
En del af Danske Bygningssagkyndige

Vore byggesagkyndige i Vejle

Ydelser der tilbydes i Vejle

Tilstandsrapporter

Vores rutinerede bygningssagkyndige udfører tilbundsgående tilstandsrapporter i Vejle så det er muligt at opnå en ejerskifteforsikring og sikre sig imod det mange årige mangelansvar.

Læs mere om tilstandsrapporter

Energimærker

Vores bygningssagkyndige tilknyttet Vejle er også uddannede energikonsulenter og derfor kan vi udføre energimærker i Vejle. Energimærker er blandt andet lovpligtige i sammenhæng med salg af boliger.

Læs mere om energimærker

Køberrådgivning

Vores bygningssagkyndige i Vejle har stor viden inden for salg og køb af boliger og derfor kan Danske Bygningssagkyndige tilbyde dig kvalificeret køberrådgivning i Vejle

Læs mere om køberrådgivning

For at blive kontaktet af os skal du blot indtaste dine informationer til højre. Derefter vil vores bygningssagkyndige der er tilknyttet Vejle kontakte dig hurtigst muligt.

Lidt om Vejle

Vejle er en fjordby i Sydjylland og samtidig "hovedstad" i Region Syddanmark. Byen har omkring 51.000 indbyggere. "Vejle" betyder vadested - hvilket er meget sigende, eftersom byen er beliggende i det inderste af Vejle Fjord, hvor bl.a. Vejle ådal løber til. Vejle er nævnt første gang i 1256, og de ældste kendte købstadsprivilegier blev udstedt af Kong Valdemar III den 16. august 1327 i Nyborg.

Arkæologiske udgravninger syd for Kirketorvet i Vejle viser at der her har været beboelse tilbage til omkring år 1100. Kongens borg lå hvor busstationen ligger idag.

Skrænterne på begge sider af Vejle fjord nær store højder omkring Munkebjerg, hvor bøgen springer ud mindst 14 dage tidligere end andre steder i landet. Den indre del af Vejle voksede op omkring Vejle Ø og Grejs Ø. 

Vejle ligger i Vejle Kommune der blev dannet af de hidtidige kommuner -Børkop, -Egtved, -Jelling, -Give og -(gamle) Vejle. Den nuværende kommune har omkring 105.000 indbyggere.

Andre steder vi leverer vores ydelser

Århus, Fyn, Silkeborg og Esbjerg

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af lokale og erfarne byggesagkyndige.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi har byggesagkyndige i hele landet

Indtast dit postnr så sætter vi dig i kontakt med vores lokale folk.

danmark