find-en-byggesagkyndig.dk
En del af Danske Bygningssagkyndige

Vore byggesagkyndige i Esbjerg

Ydelser der tilbydes i Esbjerg

Tilstandsrapporter

Vores professionelle bygningssagkyndige udfører tilbundsgående tilstandsrapporter i Esbjerg så det er muligt at opnå en ejerskifteforsikring og få et generelt overblik over boligens situation.

Energimærker

Vores bygningssagkyndige tilknyttet Esbjerg er også uddannede energikonsulenter og derfor kan vi udføre energimærker i Esbjerg. Energimærker er blandt andet lovpligtige ved salg af boliger.

Køberrådgivning

Vores bygningssagkyndige i Esbjerg har stor viden inden for salg og køb af boliger og derfor kan Danske Bygningssagkyndige tilbyde dig køberrådgivning i Esbjerg

For at blive kontaktet af os skal du blot indtaste dine informationer til højre. Derefter vil vores bygningssagkyndige der er tilknyttet Esbjerg kontakte dig hurtigst muligt.

Bliv kontaktet af vores folk i Esbjerg

Vil du vide lidt om Esbjerg?

Esbjerg er Danmarks femtestørste by med omkring 71.000 indbyggere og er beliggende i Sydvestjylland.

Esbjerg har engang været Danmarks største fiskerihavn. Havnen er stadig drivkraften i Esbjerg, og de mange offshore-aktiviteter udgør den største aktivitet i havnen. Yderligere er Esbjerg Havn udskibningshavn for leverancerne til Horns Rev Havmøllepark.

Nordøst for byen ligger Esbjerg Lufthavn.

Esbjerg er opstået omkring havnen, som den danske stat fra 1868 byggede som erstatning for havnen i Altona, der havde været den vigtigste nordsøhavn i Danmark, men som var gået tabt i forbindelse med hertugdømmernes afståelse i 1864 ved afslutningen på 2. Slesvigske Krig. Før denne tid var Esbjerg og opland en øde og forladt område.

I 1874 kom der en jernbaneforbindelse til både Fredericia og Varde. Det gjorde at byen hurtigt udviklede sig. 4 år tidligere havde Esbjerg fået sin første byplan, der skulle sørge for, at Esbjergs hastige vækst blev styret. I 1899 fik byen udnævnt til købstad. To år før var et af Esbjergs større vartegn, Vandtårnet, blevet opført.

Andre steder vi leverer vores ydelser

Holstebro, Vejle, Kolding og Herning

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af lokale og erfarne byggesagkyndige.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi har byggesagkyndige i hele landet

Indtast dit postnr så sætter vi dig i kontakt med vores lokale folk.

danmark