find-en-byggesagkyndig.dk
En del af Danske Bygningssagkyndige

Brug for en byggesagkyndige i Hillerød?

Vores ydelser der tilbydes i Hillerød

Tilstandsrapporter

Vores beskikkede bygningssagkyndige udfører gennemførte tilstandsrapporter i Hillerød så det er muligt at opnå en ejerskifteforsikring og sikre sig imod det mange årige mangelansvar.

Energimærker

Vores bygningssagkyndige tilknyttet Hillerød er også energikonsulenter og derfor kan vi udføre energimærker i Hillerød. Energimærker er blandt andet lovpligtige ved salg af boliger.

Køberrådgivning

Vores bygningssagkyndige i Hillerød har stor viden inden for salg og køb af boliger og derfor kan Danske Bygningssagkyndige tilbyde dig højt kvalificeret køberrådgivning i Hillerød

For at blive kontaktet af os skal du blot indtaste dine informationer til højre. Derefter vil vores bygningssagkyndige der er tilknyttet Hillerød kontakte dig hurtigst muligt.

Bliv kontaktet af vores folk i Hillerød

Vil du vide lidt om Hillerød?

Hillerød er en by med 29.683 indbyggere beliggende i Nordsjælland. Den er administrativt hovedsæde for Region Hovedstaden og tredjestørste by i denne del af Sjælland efter København og Helsingør.

Hillerød set fra luften former sig som et Y. Mod nord og øst er Hillerød primært omgivet af skovene Lille og Store Dyrehave, Gribskov samt Stenholtsvang. Mod syd og vest er Hillerød primært omgivet af marker.

Den idylliske slotshave i Hillerød centrum ligger i læ af Skansebakken, som er Hillerøds højeste punkt (80 meter over havet), der hæver sig helt fra Hillerød centrum ud mod Hillerød øst.

Andre steder vi leverer vores ydelser

København, Næstved, Nordsjælland og Roskilde

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af lokale og erfarne byggesagkyndige.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi har byggesagkyndige i hele landet

Indtast dit postnr så sætter vi dig i kontakt med vores lokale folk.

danmark