find-en-byggesagkyndig.dk
En del af Danske Bygningssagkyndige

Vore byggesagkyndige i Nordsjælland

Ydelser der tilbydes i Nordsjælland

Tilstandsrapporter

Vores kvalificerede bygningssagkyndige udfører gennemførte tilstandsrapporter i Nordsjælland så det er muligt at opnå en ejerskifteforsikring og få et generelt overblik over boligens situation.

Læs mere om tilstandsrapporter

Energimærker

Vores bygningssagkyndige tilknyttet Nordsjælland er også uddannede energikonsulenter og derfor kan vi udføre energimærker i Nordsjælland. Energimærker er blandt andet lovpligtige ved salg af boliger.

Læs mere om energimærker

Køberrådgivning

Vores bygningssagkyndige i Nordsjælland har anselig viden og erfaring inden for salg og køb af boliger og derfor kan Danske Bygningssagkyndige tilbyde dig køberrådgivning i Nordsjælland

Læs mere om køberrådgivning

For at blive kontaktet af os skal du blot indtaste dine informationer til højre. Derefter vil vores bygningssagkyndige der er tilknyttet Nordsjælland kontakte dig hurtigst muligt.

Vil du vide lidt om Nordsjælland?

Nordsjælland er den almindelige betegnelse for det nordøstlige Sjælland samt Hornsherred. Nordvestsjælland betragtes ikke i den daglige tale som en del af Nordsjælland.

Indtil 1. januar 2007 var Nordsjælland administrativt delt mellem Frederiksborg Amt og tilstødende kommuner (Ledøje-Smørum, Værløse og Søllerød) i Københavns Amt.

kyststrækningen i Nordsjælland er berømt for sin smukke natur, strande og skove som strækker sig fra Gilleleje til Helsingør. Mellem Hornbæk og Ålsgårde kan flere bunkere opført af Tyskland under besættelsen gennem 2. verdenskrig opleves. Det er nogle af de ting som gør Nordsjælland helt speciel.

Andre steder vi leverer vores ydelser

København, Næstved, Hillerød og Roskilde

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af lokale og erfarne byggesagkyndige.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi har byggesagkyndige i hele landet

Indtast dit postnr så sætter vi dig i kontakt med vores lokale folk.

danmark