find-en-byggesagkyndig.dk
En del af Danske Bygningssagkyndige

Brug for en byggesagkyndig i Herning?

Nogle af vores ydelser der tilbydes i Herning

Tilstandsrapporter

Vores rutinerede bygningssagkyndige udfører gennemførte tilstandsrapporter i Herning så det er muligt at opnå en ejerskifteforsikring og få et generelt overblik over boligens situation.

Energimærker

Vores bygningssagkyndige tilknyttet Herning er også uddannede energikonsulenter og derfor kan vi udføre energimærker i Herning. Energimærker er blandt andet lovpligtige i sammenhæng med salg af boliger.

Køberrådgivning

Vores bygningssagkyndige i Herning har anselig viden inden for salg og køb af boliger og derfor kan Danske Bygningssagkyndige tilbyde dig højt kvalificeret køberrådgivning i Herning

For at blive kontaktet af os skal du blot indtaste dine informationer til højre. Derefter vil vores bygningssagkyndige der er tilknyttet Herning kontakte dig hurtigst muligt.

Bliv kontaktet af vores folk i Herning

Lidt om Herning

Herning er hovedbyen i Herning Kommune og er den fjerdestørste by i Midtjylland. Herning har ca. 45.000 indbyggere inkl. Tjørring, Snejbjerg, Lind, Birk, Hammerum og Gjellerup, som stort set er vokset sammen med selve købstaden. Herning er Danmarks 11. største by.

Herning blev en købstad i 1913. I Hosebinderlaugets Hus fra 1919 mødtes tøjfabrikanterne og koordinerede deres trikotageindustri, og også jern-, metal- og møbelindustri udviklede sig mærkbart i det 20. århundrede. Herning fik gymnasium, centralsygehus, seminarium og et vist teater- og musikliv.

I 1982 anlagdes et stort kraftvarmeværk syd for byen. Siden er adskillige høje bygninger skudt op i Herning. Torvet blev restaureret i 1996.

Andre steder vi leverer vores ydelser

Århus, Silkeborg, Esbjerg og Holstebro

Bliv kontaktet

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af lokale og erfarne byggesagkyndige.

Jeg er interesseret i

Kontaktoplysninger

Ejendommens beliggenhed

Vi har byggesagkyndige i hele landet

Indtast dit postnr så sætter vi dig i kontakt med vores lokale folk.

danmark